Om oss

aqua2 009Aquaform Vannaerobic har drevet med vannaerobic på dypt og grunt vann i Oslo-området siden Charlotte Beyer-Olsen startet opp de første kursene i 1991 i samarbeid med Nimi. I 2005 overtok Annette Beyer-Olsen og Cecilie Sverre Lindberg selskapet.

Vi er begge autoriserte vanntreningsinstruktører fra Norges Svømmeforbund. Cecilie har i 2007 og i 2008 utviklet og presentert treningsprogram og holdt foredrag på Aquafitness Convention i Karlsruhe, Tyskland.

Vi har spesialisert oss på vanntrening på dypt vann med hjelpemidler som flytebelter, Wetwest, pøller og manualer. Vi har faste instruktører i Aquaform som alle setter særpreg på sine timer. Noen er fysioterapeuter, ergoterapeuter, har idrettsfaglig utdannelse eller annen bakgrunn. Felles for dem alle er at de ved sin positivitet skaper en god stemning i timene. Alle våre instruktører gjennomfører årlig livredningskurs. De får også faglig påfyll gjennom interne og eksterne samlinger.

Aquaform var med og startet opp vanntreningsgrupper for” Stor og Sterk prosjektet” på Ullevål i januar 2007. Dette var grupper hvor overvektige barn og unge (8 til 18 år) fikk trent i lukkede timer.

Cecilie har forelest i en årrekke om vanntrening på Lærings og mestringssenteret på Aker Universitetssykehus. Målet var å få voksne som skal opereres for sykelig overvekt til å komme i gang med en treningsform som kan passe dem.

Ellers har Cecilie kjørt opplærings kurs for instruktører og inspirasjonskurs for viderekomne instruktører over hele landet siden 2005.

Les mer om Aquaform i magasinet Bedre Helse nr 2/2008 (PDF, 3 MB)
INSTRUKTØR SØKES 1-2 KVELDER I UKEN. OPPSTART JANUAR 2019

AQUAFORM VANNAEROBIC AS har holdt på med vannaerobic/ aquafitness siden 1992 i Oslo. Vi har mange faste kunder som trives med å trene godt til musikk på dypt vann med flytebelte, pøller eller manualer. Instruktøren står på land og viser øvelsene. Som instruktør må du ha godt humør, være glad i vann og mennesker og […]

Read More
View the Blog »

Oppstart 2019

Kjære alle sammen! Vi starter opp igjen i uke 2, fra mandag 7. januar 2019! For påmelding eller spørsmål send mail til ...

AQUAMARATHON 2018 !

10. november 2018 braker det løs med AQUAMARATHON på Montebello bad fra klokken 9.30-11.30. 2 timer i ett strekk med 4 instuktører fra ...