Våre kurs

aqua3 001Kursene våre varer i 16 uker i høstsemesteret og 16 uker i vårsemesteret. Kursstart i høstsemesteret er i slutten av august og i begynnelsen av januar for vårsemesteret. Vi holder stengt i vinterferien (uke 8), påskeferien og høstferien (uke 40). Se fullstendig timeplan her og prisliste her.

Vil du begynne hos oss etter kursstart er dette ikke noe problem. Da betaler du for de ukene som er igjen av semesteret. Skulle du gå glipp av en time kan du ta igjen disse timene en annen dag, enten på samme bad eller på et av våre andre bad i Oslo i inneværende semester. Dette forutsetter at det er ledige plasser.

Du må gjerne komme på en prøvetime for å se om dette er noe for deg. Det koster 100 kr. Men sjekk med oss på forhånd om det er ledige plasser på det aktuelle kurset.

Alt du trenger å ha med deg er badedrakt og håndkle, gjerne en vannflaske og en tier til garderobeskap.Du må kunne svømme. Belter og div. annet utstyr låner du av oss.

Last ned timeplanen som utskriftsvennlig PDF-fil (høyreklikk og velg lagre som)

Hvordan treningen foregår

Aquaform Vannaerobic foregår på dypt vann, noe som passer for de fleste, enten du er sofa- mosjonist, godt trent, overvektig, gravid, har bløtvevskader eller bare veldig lei av treningsapparater.

Vi bruker musikk, flytebelter, pøller eller Wet-vest. Timen varer fra 40 til 50 minutter. Timene består av både en kondisjonsdel som for eksempel løping eller sykling og en styrkedel hvor vi tar for oss de største muskelgruppene.

Vanntrening gir liten eller ingen belastning på leddene samtidig som du får økt smidighet og bevegelighet. Vi setter sammen øvelser som utfordrer og øker koordinasjonsevnen og balanse. Vårt mål er at du skal ha det gøy og glede deg over å kunne være i bevegelse i et inspirerende miljø, uansett form og fysisk tilstand.

 

Vanntrening er GØY! Her er det bare å hoppe i det!
INSTRUKTØR SØKES 1-2 KVELDER I UKEN. OPPSTART JANUAR 2019

AQUAFORM VANNAEROBIC AS har holdt på med vannaerobic/ aquafitness siden 1992 i Oslo. Vi har mange faste kunder som trives med å trene godt til musikk på dypt vann med flytebelte, pøller eller manualer. Instruktøren står på land og viser øvelsene. Som instruktør må du ha godt humør, være glad i vann og mennesker og […]

Read More
View the Blog »

Oppstart 2019

Kjære alle sammen! Vi starter opp igjen i uke 2, fra mandag 7. januar 2019! For påmelding eller spørsmål send mail til ...

AQUAMARATHON 2018 !

10. november 2018 braker det løs med AQUAMARATHON på Montebello bad fra klokken 9.30-11.30. 2 timer i ett strekk med 4 instuktører fra ...